Klacht: Defect Laptop

op 12 februari 2018 over Asus in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Koop nooit een laptop bij asus !!! voor mijn bedrijf een laptop aangeschaft. De laptop valt continu uit en na een update nog steeds mega slecht continu verlies is mijn gemaakte werk en kan ik wederom alles opnieuw doen. Enige oplossing laptop inleveren en maar zonder laptop zitten. Ik heb duidelijk aangeven dat dat niet kan aangezien ik midden in mijn hoog seizoen ga met mijn bedrijf. Dus al met al moet maar voor lief nemen dat een product heb niet naar behoren doet, omdat volgens de klantenservice dit nou eenmaal kan gebeuren met producten daarom zit er ook garantie op. Lijkt mij dat een bedrijf als asus wel een hoger streven heeft dan hopen dat het goed genoeg is !!!!!

Gewenste Oplossing:

Op zijn minst een vervangend product voor de overbrugging

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Asus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Asus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lorrena