Klacht: De zoveelste waardeloze software opdate van samsung

op 10 juli 2019 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Graag wil ik de mensen die op de software afdeling van Samsung zitten vragen om hun software eerst zorgvuldig te testen voordat ze deze releasen nu is elke keer de eind gebruiker de dupe van onzorgvuldigheid. Weer moet ik mij hele telefoon leeg maken en terug zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit kost heel veel tijd!!! En dit is niet de eerste keer na een nieuwe software opdate

Gewenste Oplossing:

Er moet beter getest worden voordat de software word vrijgegeven! Eerlijk gezegd heb ik liever helemaal geen software updates meer het geeft alleen maar ellende en het is vaak geen noemenswaardige verbetering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 19daniel86