Klacht: De Telegraaf i.p.v. De Volkskrant ontvangen.

op 30 september 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 30-09-2016 ontving ik De Telegraaf i.p.v. De Volkskrant in de brievenbus. Ik heb de klacht via telefoon 088-0561555 gemeld. Dat was een ramp. Een behoorlijk gesprek was niet mogelijk. Blijkbaar begreep de stem alleen maar “ja” en “nee”. Zeg je wat anders dan krijg tot antwoord: “Ik heb u niet goed verstaan” of iets dergelijks, en dat ging zo maar eindeloos door. Ik heb tenslotte het gesprek maar afgebroken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de krant alsnog geleverd hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pdespaey@casema.nl