Klacht: De nagelak potjes van o.a. Long Lasting

op 08 juli 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een groot assortiment van bovengenoemde nagellak potjes en al een eeuwige tijd stoor ik mij aan het feit dat na 1 of2 keer gebruik het kwastje loslaat zodat je met een ovegebleven stomje de nagels lakt met kleddervingers. Dus je draait de dop open en dan is het kwast gedeelte los van de dop

Gewenste Oplossing:

Als er iets aan gedaan wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Centaine1