Klacht: De meneer is blind geworden

op 04 april 2020 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste action

Hierbij wil ik jullie meedelen dat er gisteren 3 april 2020 bij mij op de zaak me peet vader zijn ogen heeft verloren door jullie product. Het gaat om de volgende, de drukpomp is geëxplodeerd En het stukje wat er uit het drukpomp kwam heeft zijn linker oog geraakt en is daardoor zijn oog verloren. Ik heb Camara beelden en die zijn schok wekkend.

Graag zou ik terug gebeld worden om de proceduren ingang te zetten

U kunt me bellen op de telefoon nummer 0681129992

Met vriendelijke groet, directie
Hans el massaoudi

Gewenste Oplossing:

Als ik me rechten krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

7 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw,Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden.Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com.Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans autogarage b.v