Klacht: de klant helpen? niet graag!

op 04 september 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdag in Roermond geweest om bij de HEMA inkopen te doen. Ook 4 tompoezen gekocht die overigens verrukkelijk zijn, aan de kassa werkte een verkoopster en de andere was telkens in gesprek met deze verkoopster. Nu ging ze maar draagtasjes van elkaar halen. Op de vraag of de juffrouw ook kon helpen om af te rekenen zei ze : ik heb nu even iets anders te doen. Wij als klanten en het waren er vijf in de rij, keken elkaar aan en ik heb gezegd: nou.de klant is hier koning!!!!!
Ik heb jaren bij Manfield in Roermond gewerkt als filiaal manager en vond het o zo belangrijk dat iedereen hoe klein ook een klant is. Doen jullie er je voordeel mee. Ik heb een bijsmaak aan de Hema.

Gewenste Oplossing:

Ik ben altijd tevreden geweest , maar dit komt me rauw op mijn dak. En dat in deze tijd. Kom op Hema!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door medewerkster2