Klacht: de hoeveelheid van de potten van jullie

kx.luluxx op 12 oktober 2020 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen over jullie tabak potten. De potten zijn al naar 15 euro gestegen en dan moet ik het iedere keer maar doen met een pot die maar half vol zit? Ze zijn als naar de 15 euro gegaan, en iedere keer maar half vol. Vind dit maar een slechte zaak!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik fatsoenlijke tabak potten kan kopen in plaats van iedere keer half vol!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kx.luluxx