Klacht: Dat er zoveel fout kan gaan

op 13 december 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 bestellingen gedaan bij de H&M. Het begon al dat ik moest wachten op mijn bestellingen. Ik heb op 1 bestelling een week gewacht en de ander nooit gehad (die heeft H&M zelf geretourneerd… blijkbaar was het pakket zoek:/). Daarbij waren er van beide bestellingen ook nog een artikel geannuleerd (waar ik juist het meest op wachtte), terwijl een van die items op de website gewoon nog in mijn maat was. Ten slotte heb ik een artikel 2x ontvangen terwijl ik er 1 had besteld. Als service verwacht je dan van H&M dat je die retourkosten niet hoeft te betalen. Nou mooi wel dus… echt teleurgesteld in H&M. Vroeger kocht ik er namelijk met plezier.

Gewenste Oplossing:

Laat me mijn bestelling volledig retourneren en neem die 1 euro retourkosten voor je eigen rekening H&M.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvette...