Klacht: Curver kattenbak

op 22 augustus 2017 over Curver plastics in de categorie Internetshops - Huishoudelijke artikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Curver kattenbak wordt nat aan de onderkant. Gisteren voor de zoveelste keer de vloer en onderkant van de kattenbak moeten schoonmaken. Vanmorgen kijk ik weer en is het alweer nat! Erg vervelend! Gezien de prijs die ik heb betaald voor deze kattenbak mag ik toch verwachten dat dit niet kan gebeuren!

Gewenste Oplossing:

Een oplossing voor dit probleem!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Curver plastics over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Curver plastics in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door N.Ackermann