Klacht: Credits niet terug gestort bij een mislukte deal aankoop.

op 07 juni 2021 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 02-06-2021 een bon aangeschaft van Yin Sushi Wok To
Op 05-06-2021 geprobeerd weer een aankoop te doen van Yin Sushi Wok To Go voor mijn zoon. Nadat ik had ingevuld de promotiecode en de betaling met credits te doen is de koop mislukt, maar toen waren de credits er al vanaf getrokken. Heb hier een aantal keren over gechat, maar niemand wilde hier serieus naar kijken. Ze konden het niet vinden, ik moest het maar bewijzen ( hoe dan? ) , terwijl jullie bij alle informatie kunnen, enz. enz.
Dus een mislukte aankoop, maar wel mijn credits kwijt.
Een werknemer zei dat de credits er er dan weer binnen een uur terug gestort wordt ( zie chat berichten hierover ). Dus ook niet.

Gewenste Oplossing:

Graag mijn credits weer terug gestort krijgen van € 15,95 die onterecht zijn afgetrokken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door emelyschallig