Klacht: Contact en bezorgen

Doreen. op 02 maart 2021 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

25 en 27 januari vloerlijm, tapijttegels en vinylvloer besteld; op 5 februari is alleen de vloerlijm bezorgd. Vele mailtjes en pogingen tot telefonisch contact verder en nog steeds geen reactie … ruim 300 euro betaald! Wat nu???? Vind het echt schandalig!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten wanneer ik mijn goederen bezorgd krijg!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Doreen.