Klacht: Concert kaartjes Celine Dion

op 24 juni 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 kaartjes aangeschaft op 3 februari voor concert Celne Dion. Zijaanzicht vak 223 bovenin rij 29 plaatsen 27 en 28. Totale prijs blijkt achteraf 50 euro per kaart via ticketmaster te zijn. Echter hebben wij er de schandalige prijs van 310,73 euro voor betaald!!!! Dit noem ik de reinste oplichterij. Het zou verboden moeten zijn om op deze manier te werk te gaan. Dat ze er iets op verdienen okĆ© maar driedubbel is overdreven. Voor mij nooit meer Viagogo, oplichters!šŸ˜¬šŸ˜¬

Gewenste Oplossing:

Als er een vergoeding word gegeven wat voor mij acceptabel is! En dat is minimaal 150 euro retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door versatel1