Klacht: Color remover kruidvat

op 13 mei 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag op aanraden color remover gekocht hij kruidvat. Aangeraden door personeel. Echter is mij niet verteld dat het zo stinkt! Ik krijg de lucht er met geen mogelijkheid uit. Het ruikt naar rotte eieren. Enig idee hoe ik dit oplos? Kan moeilijk de hele dag parfum in mijn haar spuiten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de lucht eruit gaat of compensatie. Ik was bij kruidvat almere haven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessicaoergel1982