Klacht: Club paradisi Alanya

op 17 augustus 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op dit moment in club Paradiso Alanya ultra all inclusive zou het moeten zijn. Met een leuke top animatie team waar wij nietsss van gemerkt hebben. Bijna geen variatie in eten maar 2 soorten gerechten.
Het is giga glad langs het zwembad 2 keer onderuit gegaan ook andere mensen gegleden doorgegeven ze doen er niets mee.
Rups tussen mijn brood bleehhhh doorgegeven daar kunnen ze niets aan doen werd er gezegd gatver. Ik heb nog nooit zo een ultra all in meegemaakt. Ik kreeg op mijn kop toen ik een glas cola naar mn kamer wilde nemen ” mag niet je moet gebruik maken van de minibar in je kamer”
En dat is betaald. We sparen een heel jaar om op vakantie te kunnen gaan en dan krijg je dit. Ik probeer nu via de corendon agent een andere hotel om te boeken wat gewoon 300 euro duurder is. Het is dit of niets.

Gewenste Oplossing:

Als ik een hotel nu meteen krijg in side waar ik niet zoveel voor hoef bij te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Seldamiracerva