Klacht: Claim in behandeling genomen maar na jaar nog steeds niet afgehandeld

op 28 juli 2017 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 augustus 2016 is onze vlucht van Easyjet door staking geannuleerd. Direct werk gemaakt van claim annulering en claim restitutie vervangende vlucht die ik zelf heb geboekt in overleg met cheaptickets waar de reis geboekt was.

Claim annulering enkele maanden volledig afgehandeld.
Claim restitutie nieuw geboekte vlucht in behandeling genomen maar nog steeds geen afhandeling. Status onbekend omdat ik sinds februari geen reacties meer krijg op mijn berichten via het contactformulier van Easyjet.

Gewenste Oplossing:

Als Easyjet dit casenumber afhandelt en wat mij betreft houdt dat in vergoeding van de gemaakte kosten voor de vervangende vlucht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dprins