Klacht: Chill factor slushmaker lek

op 09 juli 2016 over Xenos in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder heeft een paar weken geleden een de roze chill factor bij de Xenos gekocht. Ik had er altijd graag een gewild . Ik heb hem 1 keer gebruikt en toen werd het geen slushpuppy en de 2e keer smaakte me koude limonade naar zeewater. Dit komt omdat in het element gaatjes zitten en dus lek is. Ik neem aan dat de vloeistof niet goed voor je is. Ik had meer verwacht van dit product en vooral omdat ik hem nog niet zo vaak heb gebruikt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer het element niet gaat lekken en gewoon veilig kan drinken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Xenos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Xenos in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Xenos een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Xenos

Heeft op 11 juli 2016 om 11:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jderksema