Klacht: Chauffeur rookt joint

op 22 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Buitenpost stapte ik in lijn 12 richting drachten om 16:00 bus 9219.
In begroette de chauffeur en hij begroette mij netjes terug. Ik ging zitten en vervolgens ging hij naar buiten toe. Tot mijn grote verbazing ruik ik een andere lucht die je bij roken verwacht en zie ik dat hij een joint vasthoudt. Nu ben ik niet heel bekend met de regels maar ik neem aan dat dit niet acceptabel is.

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen direct bewijs maar ik dacht dat jullie dit wel wilden weten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 22 september 2017 om 16:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste ARTS99,

Het lijkt mij zeker niet de bedoeling dat men aan dergelijke middelen zou zitten tijdens het rijden. Dit soort dingen zijn natuurlijk lastig te achterhalen of te bewijzen zoals je zelf al aangeeft en ik ben er zelf ook niet bij om het te kunnen bevestigen.

Ik ga je melding intern doorsturen zodat de leiding hoor en wederhoor kan toepassen met betreffende chauffeur.

Goed dat je het meldt. Dankjewel daarvoor.

Met vriendelijke groet,

^SH
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door ARTS99