Klacht: Chauffeur reed weg

abouri op 14 september 2021 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De chauffeur reed weg, ik liep naar hem toe en hij reed weg. ik rende er nog achteraan maar hij zag dat niet. We hadden 15.45 afgesproken en ik was er 15.46. Ik bleef nog even zitten op het station en met toeval kwam die weer langsrijden. Ik zei wat was dat nou dat je wegreed, ja me auto had de rit afgemeld. Ik zei maarja ik was er toch. Ik zei breng me nu dan en hij zei nee ik verdien hier maar 60 ct aan! Hij weigerde me te brengen en me geld terug te geven. Ik heb een foto van zijn kentekenbewijs gemaakt en ben weg gelopen. Uber kan ik niet bereiken. Heeft iemand een directe mailadres of telefoonnummer. PS ik ben met 35 kilo bagaga in me koffer naar huis gelopen (koffer en cadeautje zijn stuk gegaan). Ik heb hier 2 uur overgedaan, zonder bagage is het 20 min lopen!

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug. en directe mail en telefoonnummer van Uber.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door abouri