Klacht: reisverzekering vergoed onverachte kosten niet

llinde op 14 september 2017 over Centraal Beheer Achmea in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Centraal Beheer een doorlopende reisverzekering. Volgens de voorwaarden worden onverwachte kosten tijdens de vakantie vergoed indien die buiten schuld van de verzekerde zijn ontstaan en waarvoor echt hulp noodzakelijk is.
Tijdens mijn vakantie ben ik bij Milaan wachtend voor een rood stoplicht aangereden door een Italiaan. Daarbij is mijn fietsendrager volledig onbruikbaar geworden. Twee dagen later moest ik doorreizen naar Rimini en had dus een oplossing nodig, of de fietsen naar Nederland laten transporteren en de rest van de vakantie fietsen huren of zorgen voor een alternatieve fietsendrager. De ANWB alarmcentrale adviseerde het laatste en heeft ook wat adressen geleverd. Er werd mij verteld dat ik de bon goed moest bewaren zodat ik de gemaakte kosten bij de verzekering kon claimen.
En nu stelt Centraal Beheer blijkbaar dat dit geen onverwachte kosten zijn die noodzakelijk gemaakt moeten worden om de reis voort te zetten en dat ze autoaccessoires niet vergoeden.
Ik vind dit uitermate onredelijk en vraag me af wat een reisverzekering nog voor zin heeft.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de reisverzekering de gemaakte kosten betaald, eventueel na aftrek van een bedrag wat van de verzekering van de tegenpartij geclaimd kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Centraal Beheer Achmea over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Centraal Beheer Achmea in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door llinde