Klachten over Centraal adviespunt energie

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Centraal adviespunt energie zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Centraal adviespunt energie in de categorie Adviesbureau , Algemeen

26 klachten gemeld
1.2 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

Opdringend

Klacht van Dhr.lemmerd op 02 juli 2021 over Centraal adviespunt energie in de categorie Adviesbureau, Algemeen

Ze weten zelfs je bankrekeningnummer. Schrok daarvan. Dacht dan zal het wel kloppen. Liet me overdonderen door een zeer snel pratende medewerker.. Kreeg een SMS en voor ik het wist heb ik geaccepteerd. Spijt van vertrouw het gewoon niet. Hoe komen die mensen aan mijn nummer... Lees meer

misleiding

Klacht van m nonnekes op 25 april 2021 over Centraal adviespunt energie in de categorie Adviesbureau, Algemeen

Door Mark van Lanten, van centraal advies punt, overgehaald tot overstappen naar DGB Hardenberg. Er is mij verzekerd dat de vergoeding contractbreuk vorige leverancier vergoed zou worden . Bedrag 250,00 euro. Opzegvergoeding 150,00. In mijn geval wordt er 75,00 euro vergoed. Ook... Lees meer