Klacht: Cd speler

op 23 augustus 2017 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi. sinds enkele weken werpt de cd speler de cds niet of nog maar half uit zodat ik deze er dan zelf uit moet trekken als de cd er half uit komt.( lijkt mij ook niet goed voor het apparaat ) maarja je wil cds afspelen. Graag reactie het is de harman hs280

Gewenste Oplossing:

Hoop dat jullie voor mij een oplossing hebben bvd

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mattie2608