Klacht: Catawiki communiceert onvoldoende en negeert klanten

op 11 mei 2017 over Catawiki in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een kavel ter veiling aangeboden bij Catawiki. Nog voor de veiling startte heb ik Catawiki laten weten de kavel in te trekken. Catawiki reageerde niet, met als gevolg dat mijn kavel in de veiling bleef. Resultaat was een bieder die de reserved price bood, en zich eigenaar waande van iets dat niet meer geleverd kon worden. Catawiki onttrekt zich vervolgens van haar eigen verantwoordelijkheid, en maant mij aan om over te gaan tot schadevergoeding. Inmiddels wordt al met incasso gedreigd.
Ik heb verschillende pogingen ondernomen om tot Catawiki door te dringen om hen in te laten zien dat ze zelf in gebreke zijn gebleven. Het is zwaar teleurstellend te constateren dat ze daar in het geheel niets mee doen. Mijn vragen worden totaal genegeerd.

Gewenste Oplossing:

Als Catawiki zijn excuses aanbiedt en terugkomt op hun standpunt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Catawiki over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob Bloemink