Klacht: Cashback wordt niet betaald

op 16 februari 2018 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15-01-2018 heeft Sony mijn Cashback stukken goedgekeurd en gemaild dat het bedrag binnen 3 weken op de rekening zou staan. Na 3 weken gemaild dat het nog niet ontvangen is. Vervolgens mail gekregen met de mededeling dat het ‘in verwerking is’. Na een week nog maar eens gevraagd omdat ik het nog niet had. Vervolgens de ‘welgemeende excuses’ met het verzoek om geduld. Daarop gevraagd hoe lang internetbankieren kan duren, en daar nooit een reactie op gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn cashback en een groot stuk chocola heb gekregen, binnen 1 week vanaf heden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KS LLS