Klacht: Cashback van samsung s7 gold

op 28 juni 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 22 mei 2017 een samsung galaxy s7 gold gekocht bij mediamarkt den haag.en moet een 75 euro terug krijgen.met de cashback actie.had toen aangemeld op de samsung site en alle benodigde documenten ge uploadt. Maar nu zeggen ze dat ik de aanmelding niet heb gedaan en met bewijzen moet komen.ik wordt zwaar belazerd.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn cashback terug krijg en een excusses heb gekregen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Abdelmajid Tegeoui