Klacht: Cashback actie

op 23 februari 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin dit jaar liep er een cashback actie op de Samsung toestellen.

Wij een Samsung toestel aangeschaft waarbij de medewerkster ons vertelde dat er een cashback actie op zat. €50,- zouden wij terug krijgen. Wij hoefden alleen de bon op te sturen en dan zou het goed komen. Volgens medewerkster zat er geen haast bij. (ze zag dat ik hoogzwanger was 40+2 weken) dus begreep dat wij nu andere dingen aan ons hoofd hadden.

Zie ik van de week (21/2/2018) dat de actie is verlopen!!

Geen recht meer op de cashback dus! Belachelijk! Bedankt Samsung.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn cashback ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monika_