Klacht: Cashback 250 eu

op 23 maart 2013 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind Januari heb ik een tv van Samsung gekocht (ue46es8000) er werd toen door media markt gezegd dat ik kon kiezen als ik 250 eu cash of een tablet wou hebben. Hiervoor moest ik een formulier, streepjescode en kopie van de aankoopbon sturen. Dit heb ik eind januari gedaan (ik heb trouwens voor de Cashback gekozen) tot op heden heb ik niks vernomen als m’n formulier is ontvangen/behandeld/verwerkt tevens als ik bel kunnen ze me hier niet van op de hoogte stellen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de status van mijn formulier weten en wanneer ik de cashback kan ontvangen/verwachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chay25