Klacht: Cash back actie

op 07 oktober 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind augustus 2017 heb ik een Samsung AddWash aangeschaft binnen de periode dat de cash-backactie gold. Binnen de termijn heb ik het product bij Samsung geregistreerd.
Vandaag heb ik gebeld waar het geld bleef. Uiteindelijk bleek dat mijn registratie nooit bij Samsung is binnengekomen en dat ik pech heb, omdat ik een ontvangstbevestiging had moeten ontvangen. Ik werd zeer klantvriendelijk te woord gestaan.
Hoe had ik kunnen weten dat het niet goed is gegaan? Er zijn inmiddels 6 weken voorbij waarbinnen het geld op mijn rekening zou worden gestort. Bij de constatering hiervan heb ik direct actie ondernomen.
De factuur van de aankoop van de AddWash heb ik in mijn bezit.
Een kennelijke fout in het systeem van Samsung wordt tegen mij als consument gebruikt, schandalig.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik alsnog het geld willen ontvangen waarop ik recht heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carlo1993