Klacht: Cartridges werken niet meer

op 13 juli 2012 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop regelmatig grootverpakkingen van de 363 series. Soms blijven er kleuren over, dus heb je van een bepaalde kleur er wel 2 in voorraad. Van de week weigerde de printer om uit te printen. De printer geeft aan dat er kleuren op zijn. De printer weigert dan ook verder te printen.
Na controle door het solutioncenter van HP bleken beide cartridges nog 3/4 vol te zijn. Ik heb dat eens eerder gehad en dacht toen dat het een fout was. Op internet heb ik gelezen dat HP zijn cartridges van een inktvervaldatum voorziet en dat hij na deze datum niet meer werkt. Ik vindt dit ronduit schaamteloos, aangezien ik zelf wel uitmaak of ik wellicht mijn printer ermee zou kunnen beschadigen. Dit had je vroeger ook niet!

Gewenste Oplossing:

Andere cartridges!

Alle klachten die gemeld zijn door Voyager1956