Klachten over Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen in de categorie Zorginstellingen. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen in de categorie Zorginstellingen

1 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Mijn moeder is 6 februari op de eerste hulp opgenomen. In het contact met de vrouwelijke arts van de eerste hulp is afgesproken dat zij contact op zouden nemen met het verpleeghuis in Ewijk (Waalwick) om te overleggen over het... Lees meer

Had nogal problemen met mijn ogen , durfde niet goed meet auto te rijden en kon niet goed zien in de college zaal. Opticien stuurde mij door naar oogarts, gebeld naar cwz. voorlopig geen plaats, verder gezocht en hoorde over Oosterhout,... Lees meer

Mijn zusje is opgenomen op donderdag zaal ze vrijdag om 14.00 geholpen worden ze zou licht ontbijt krijgen is niet gebeurd nou geen probleem geef een duidelijk reden hier voor me zusje krijg een jas van een patiënt die geholpen... Lees meer

Op 24 december 2015 heb ik een klacht ingediend maar tot op heden nog niets gehoord. Wel een bevestiging dat de email ontvangen is. Wordt ik hierin wel serieus genomen?????????????? Wordt er met deze klacht wel wat ondernomen of wordt deze gewoon... Lees meer