Klacht: Camel activate zonder methol

op 05 oktober 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakkje camel activate gekocht,
Maar toen ik een sigaret rookte kwam ik er achter dat er geen menthol in zat, dacht eerst dat het aan mij lag maar paar sigaretten verder precies het zelfde. Heb toen aan mijn partner gevraagd of hij het ook merkte of of dat het aan mij lag, maar hij zei ook dat hij de menthol ook miste..

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik te vreden is dat als het vergoed word.
Want heb er wel voor betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sylvana1