Klacht: Cai kast voor oprit

op 30 mei 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er bevindt zich een cai kast van ziggo precies voor de oprit van mijn nieuwbouwwoning die onlangs is opgeleverd. Na contact opgenomen te hebben met ziggo, zeggen zij dat ik moet opdraaien voor de kosten van het verplaatsten. Hier ben ik het niet mee eens, aangezien het kastje er al stond voordat de bouw was begonnen.

Gewenste Oplossing:

Het kastje moet een aantal meter verplaatst worden, zodat in ik er in ieder geval geen last van heb met de auto. Dit moet op kosten van ziggo.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door azanderink