Klacht: Cadeautje van de krant

op 20 juni 2017 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Leuk cadeautje? Daar kkm je niet achter want de gegeven link werkt gewoon niet. Geef je alke gegevens door en komt men met een lukverhaal dat mijn browser vedouderd is. Mooi niet dus. Ze willen bewoon niets weggeven en doen maar alsof. Zowel op de computer als op de Ipad werkt het voor geen meter.
Leuk cadeautje Brabants Dagblad

Gewenste Oplossing:

Als ik werkelijk kan zien of ik wat gewonnen heb of niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paashaasje