Klacht: Cadeaukaart wordt niet aangenomen

op 05 september 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb een Hema cadeaukaart gekregen ter waarde van twintig euro. Bij het afrekenen met de kaart gaf de kassa aan dat de cadeaukaart nooit verkocht was. Nou heeft er wel iemand twintig euro voor betaald en ik kan de cadeaukaart niet gebruiken. Ik vroeg aan de medewerker wat ik er mee moest doen, aangezien ik het erg vervelend vind. De medewerker gaf aan dat het niet haar probeem was en dat ze me niet verder zou kunnen helpen.
Ik vind dit een erg vervelde situatie, aangezien er dus wel twintig euro voor de kaart betaald is, maar hij niet bruikbaar is.

Ik hoop dat u mij kunt helpen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de twintig euro die op de kaart zou moeten staan ook daadwerkelijk kan gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MPijnappels