Klacht: Cadeaubon verlopen

op 06 september 2018 over Beauty en Parfum cadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een cadeaubon van Beauty en Parfum, deze is helaas verlopen. Ik heb contact gehad met de klantenservice. Na doorvragen of ze uit kon zoeken wat de mogelijkheden waren, kon deze nog binnen 3 maanden geheractiveerd worden. Ik vraag of ze dat voor mij wilde doen waarop ze antwoord ‘nee dat kan niet meer, u bent 2 weken te laat daarmee’.
Echt? Serieus? Is dat de klantenservice van tegenwoordig?

Gewenste Oplossing:

Dat die 2 weken gedoogd worden en de cadeaubon alsnog geheractiveerd kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Beauty en Parfum cadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Beauty en Parfum cadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sooph29