Klacht: Cadeaubon Lekker Weg

op 07 juli 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb enige tijd geleden van mijn zus de cadeaukaart Lekker Weg gekregen. Die is in de la beland ook omdat ik dacht dat deze kaart net als een vvv bon onbeperkte geldigheid heeft. Nu blijkt de bon verlopen te zijn en blijkt er aan de achterkant, onderaan in piepkleine letters te staan dat deze een beperkte geldigheid heeft. HEMA wil mij op geen enkele manier tegemoet komen en dat is kwalijk er is n.l. betaald en daar staat nu niets tegenover.

Gewenste Oplossing:

HEMA heeft het geld voor de kaart ontvangen en zou mij op zijn minst uit coulance de waarde bv in cadeaukaarten kunnen geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lautje1967