Klacht: Cadeau kaarten zijn verlopen

op 22 december 2017 over bioscoopcadeau in de categorie Filmaanbod

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 2 bioscoopcadeaukaarten gekregen. Super leuk maar er staat geen einddatum op. Helaas ontdek ik nu dat ze verlopen zijn. Blijkt bij nader onderzoek april 2017 te zijn. Slechte zaak dat de bonnen niet meer te gebruiken zijn. Wel voor betaald door de gever maar er geen gebruik van kunnen maken.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik pas als wij gewoon met de betaalde bonnen naar de film kunnen gaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bioscoopcadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bioscoopcadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tineke Pijper