Klacht: c-dating.nl

op 30 januari 2014 over casual dating in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al een maand om mijn memberchip te beeindigen maar dat lukt niet nu kreeg ik vanmiddag een berichtje dat het is beeindigd per 14-07-2014 maar dat wil ik helemaal niet je moet dat op elk gewenst moment kunnen opzeggen ik wil dat het nu wordt stop gezet en dat mijn profiel van de site wordt gehaald ik voel me nu een beetje opgelicht wat een rot site.

Gewenste Oplossing:

direct mijn memberchip stop zetten en mijn account beeindigen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over casual dating

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over casual dating nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jan09mos