Klacht: Busstation Oosterhout. Te laat

op 20 augustus 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste keren dat ik op het busstation van oosterhout in de bus moest wachten op een andere chauffeur zijn ze iedere keer te laat. Momenteel zit ik in bus 325 richting oosterhout en we zijn pas net weggereden bij het busstation, omdat d buschauffeur ‘naar de wc moest’. Ik s ap dat dat even kan duren, maar het is de afgelopen keren hetzelfde excuus. Dit maal was het maar liefst 14 minuten. Ik begin me af te vragen of ze de tijden vanaf het busstation in Oosterhout niet beter kunnen aanpassen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de chauffeurs zich aan de tijden houden..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Luigi, Niet leuk om te lezen dat lijn 325 met vertraging is vertrokken en dat dit vaker voorkomt. Begrijpelijk dat je hiervan baalt. Zou je nog aan kunnen geven wat de offici?le vertrektijd was van lijn 325? Zodra ik deze info heb ontvangen geef ik je klacht intern door aan de desbetreffende vestiging waar het verder wordt uitgezocht. Met vriendelijke groet, ^LH Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 04 september 2016 om 13:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

\"Niet leuk om te lezen dat lijn 325 met vertraging is vertrokken en dat dit vaker voorkomt. Begrijpelijk dat je hiervan baalt.

Zou je nog aan kunnen geven wat de offici?le vertrektijd was van lijn 325? Zodra ik deze info heb ontvangen geef ik je klacht intern door aan de desbetreffende vestiging waar het verder wordt uitgezocht.\"

Gevraagde informatie vooralsnog niet ontvangen. Klacht wordt daarom afgesloten. ^DK

Alle klachten die gemeld zijn door Luigifarla