Klacht: Bussen volume shag

op 14 juni 2018 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Camel,

Wij hebben de afgelopen 4 weken 12 bussen camel volume shag gekocht om zelf sigaretten van te draaien. Van die 12 bussen hebben we er 7 van weg kunnen gooien omdat het niet te draaien was met me machine. Er zaten dikke houtstukken in en lange dikke stukken. Ik rook al jaren deze shag nooit geen problemen gehad maar de afgelopen weken werd het me even te gortig om zo veel weg te gooien. Ik hoop dat jullie hier iets mee doen in de productie. Anders zal ik toch over moeten stappen op een ander merk die wel goed te draaien zijn. Met vriendelijke groet Wil de Zwijgers.

Gewenste Oplossing:

Dat zo wie zo de bussen worden vergoed en dat er beter op de productie gecontroleerd wordt. Dat er minder hout of lange slierten er tussen zit. En niet te nat verkopen. Dan kun je ook niet draaien met de machine

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Wil De Zwijger