Klacht: Bussen altijd te vroeg

op 09 juni 2021 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de reis app staat altijd dat de bus op een specifieke tijd komt, wanneer ik er dan 2/3 minuten van te voren al sta verwacht ik dat de bus ook daadwerkelijk langs komt op dat tijdstip. Ik merk alleen dat de bus steeds te vroeg is en ik het daarom steeds mis, dit is erg vervelend wNt ik ga uit van de aangegeven tijd!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bussen op aangegeven tijd er zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 9292 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bellaa