Klacht: Buschauffeur v bus 135 bij halte mommersteeg 12:51

op 04 oktober 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Buschauffeur v bus 135 bij halte mommersteeg in Vlijmen reed om 12:51 door. Ik liep nog te zwaaien naar de buschauffeur, maar tevergeefs. Hierdoor kom ik te laat op school waar ik erg v baal, vandaar mijn klacht. Ik hoop dat deze buschauffeur er op aangesproken hoort en graag tot
Horens

Mvg

Marjolein rog

Gewenste Oplossing:

Als ik een reactie krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 04 oktober 2016 om 13:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Marjolein,

Begrijpelijk dat je hiervan baalt! Ik maak melding van dit voorval bij de teammanager in de regio, zodat hij dit nader uit kan zoeken en met de betreffende chauffeur kan bespreken, zodat ook zijn kant van het verhaal beluisterd wordt. Doelstelling van deze melding is om herhaling van dergelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen. We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Marjoleinrog