Klacht: Bus zit vol

op 28 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik ben een scholier in heerlen maar woon in kerkrade dus moet de lijn 20 richting schinveld(in deze bus zitten voornamelijk scholieren) nemen ik heb meestal nog geluk als ik instap bij busstation kerkrade maar daarna blijven er maar mensen bijkomen de eerste mensen gaan er vaak pas uit de halte voor het bernardinus college waar ik moet uitstappen dus dat is heel vervelend.
Ik hoop dat jullie er iets aan kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik eerste vrij heb want dan is de bus redelijk leeg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 28 september 2017 om 10:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Poeliezusje,

Ik begrijp uit je klacht dat de bus vaak erg vol zit. Dat is natuurlijk niet echt fijn. Ik heb je klacht doorgestuurd naar de regio en ik hoop dat je snel verbetering merkt.

Excuses voor het ervaren ongemak. Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: http://bit.ly/2wIz51S.

Met vriendelijke groet,
^JK
Arriva Webcareteam

met vriendelijke groet,

^JK
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door Poeliezusje