Klacht: Bus zag me en reed door terwijl ik duidelijk zwaaide

op 23 augustus 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond,

Vandaag, op woensdag 23 augustus stond ik te wachten bij de bushalte Lijnbaanweg te Noordwijk, richting Leiden Centraal. Dus bus zou om 20:18 arriveren maar had 10 minuten vertraging. Na 10 minuten gewacht te hebben kwam dus bus aanrijden, en ik zwaaide naar de buschauffeur. Deze maakte aanstalten om te stoppen, maar toen ik me omdraaide in m’n tas te pakken zag ik dat de chauffeur doorreed. Toen ik de chauffeur aankeek om verhaal te halen zag ik dat hij mij spottend zwaaiend nadeed. Ik vind dit ongehoord gedrag. Gister is op dezelfde halte de bus doorgereden omdat hij me niet zag, en ditmaal zwaaide ik in de ogen van de buschauffeur te veel. Bespottelijk en onrechtvaardig.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de chauffeur in kwestie is aangesproken op zijn gedrag en hierbij op de vingers getikt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste PimPaddenburg, Uit jouw reactie begrijp ik dat de bus je voorbij is gereden ondanks dat je aan gaf mee te willen met de bus. Kun je ons vertellen om welke lijn het gaat zodat we je klacht in behandeling kunnen nemen? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, ^SH Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 12 september 2017 om 22:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste PimPaddenburg,

Beste Jan-Arnold,

Helaas hebben we tot op heden nog niet de benodigde informatie van jou ontvangen om de klacht door te kunnen sturen naar de regio. Daarom wordt de klacht afgesloten.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door PimPaddenburg