Klacht: Bus stopt niet

op 14 december 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 44 naar Tiel via Maurik stopt niet of komt helemaal niet bij bushalte Stationstraat in Kesteren, want hij rijdt dan via de tielsestraat/ provincialeweg, het is al zovaak gebeurt dat ik bijna van school ben gestuurd omdat ik elke keer te laat ben op stage, ik ben ook naar een groep voor vroegtijdige school verlaters gestuurd omdat ik zovaak te laat ben, want als het nog een keer gebeurt word ik helemaal van school gestuurd en kan ik min opleiding niet halen en moet ik alles terug gaan betalen.

Gewenste Oplossing:

Als die bus gewoon zijn route rijdt die die hoort te rijden en stopt bij de bushalte waar die hoort te stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Dagmara98, Oh jee! Niet leuk om te lezen dat lijn 44 niet bij halte Stationsstraat in Kesteren stopt. Ik snap dat je daar van baalt, helemaal als je daardoor te laat op school komt. Ik wil je klacht graag intern doorsturen maar dan hoor ik graag van jou hoe laat je vandaag hebt ervaren dat de bus niet bij de halte is gestopt. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, ^Manon Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 19 januari 2018 om 15:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Dagmara98,

Enige tijd geleden hebben wij om extra informatie gevraagd zodat wij de klacht konden doorsturen naar de regio. Tot op heden hebben wij geen reactie mogen ontvangen. We sluiten daarom deze klacht af.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: http://bit.ly/2wIz51S.

Met vriendelijke groet,

^Jimmy
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door Dagmara98