Klacht: Bus stopt niet!!

op 30 oktober 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zet mijn dochter af bij de bushalte aan de vogelsbleek/ziekenhuis weert. Mijn dochter was op weg naar een verjaardag in Thorn. De bus komt eraan en mijn dochter steekt haar hand nog op naar de chauffeur. De chauffeur rijdt gewoon door. Ik toeterde nog en gaf groot licht maar hij reageerde daar niet op en reed door!! Ik ben snel met haar doorgereden naar de volgende halte en ik stond eral en zij was al uitgestapt toen de bus eraan kwam. Maar wat doet hij??? Hij rijd door!! De bus was zo goed als leeg, maar hij reed toch door. Het gaat om busje: 9164 die vandaag, 28 oktober om 18:02 langs Vogensbleek in Weert is gereden. Ik ben hier heel boos om en wil een verklaring van deze chauffeur. Dit slaat nergens op!

Gewenste Oplossing:

Als ik een hele goede verklaring krijg van deze chauffeur die doorgereden is terwijl er duidelijk iemand staat, die ook nog naar hem haar hand opsteekt, en dan vervolgens doodleuk doorrijd!! En ons dan bij de volgende halte ziet en wéér doorrijd! Terwijl de bus bijna leeg is!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 30 oktober 2017 om 09:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Abidar1972,

Wat ontzettend balen dat het niet is gelukt je dochter met de bus mee te laten reizen!:( Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik stuur je signaal door naar de regio, zodat we het bespreekbaar kunnen maken met de chauffeur.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
^NT
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Abidar1972