Klacht: Bus rijdt zonder te stoppen voorbij mijn opstap punt.

op 13 september 2016 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag, dinsdag 13 september 2016 sta ik op station Zwolle op de bus, lijn 201, van 17.20uur te wachten om naar Apeldoorn te gaan. Tot mijn grote ergernis en niet voor de eerste keer rijdt de bus voorbij zonder te stoppen. Ook de bus van 17.50 uur rijdt gewoon door zonder te stoppen. Ik ben naar de chauffeur van lijn 203 gestapt namens de hele groep om te vragen of hij misschien wist wat er aan de hand was. Het enige wat ik te horen kreeg is dat er volgens hem vertraging was. Twee bussen die op de normale tijd voorbij rijden zonder te stoppen is voor mij GEEN vertraging. Ik ben woedend omdat dit niet de eerste keer is en dat ik geen info krijg waarom dit gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Als de bus op tijd rijdt en stopt om mij en mijn mede passagiers in te laten stappen om naar huis te gaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Judella