Klacht: Bus rijd niet op afgesproken tijdstip komt niet opdagen of te laat

op 07 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze week is mijn zoon al drie keer te laat op school gearriveerd omdat de bus niet of veel te laat kwam opdagen. Het betreft de bus van heerstraat stein lb naar omphaliusstraat (zijn opstapplaats) richting station beek-elsloo.
Waardoor of hij zijn trein miste. Ook vanmorgen was het weer raak. De bus kwam weer eens niet om 07.51 u zoals in 9292 staat vermeld ook is wr geen melding dat de bus niet komt of te laat arriveert. Ik heb m drie keer zelf moeten brengen naar het station maar kon natuurlijk zijn trein niet meer halen. Ik vind het dan ook schandalig dat dit gebeurd. Een keer is mogelijk maar geen drie keer in een week. De kinderen zijn hier de dupe van en zijn helaas afhankelijk van het ov. Hoe is dit mogelijk en wardoor kan dit?

Gewenste Oplossing:

Als de bussen op schema rijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Isnyers, Het is voor mij nog niet 100% duidelijk welke rit hij rijdt. Heb je voor mij je vertrekhalte, vertrektijd, lijnnummer en eindhalte? En op welke dagen is dit gebeurd? Dan kijk ik de rit na en stuur ik intern een klacht door naar de regio, zodat dit besproken wordt. Met vriendelijke groet, ^WB Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 14 september 2017 om 21:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Isnyers,

Helaas hebben we tot op heden nog niet de benodigde informatie van jou ontvangen om de klacht door te kunnen sturen naar de regio. Daarom wordt de klacht afgesloten.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Isnyers