Klacht: Bus rijd door

op 14 december 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond op busstation vredesplein terwijl ik aan het wachten was bij de bushalte op mijn bus (301 richting den bosh van 17:28), de bus komt aan gereden en stopt recht voor me neus. De buschauffeur doet de deuren open. Een persoon stapt achter de bus uit, en onmiddellijk doet debus chauffeur de deuren dicht er rijd direct door. Nu ben ik ook te laat voor werk

Gewenste Oplossing:

Volgende keer zou ik graag in me bus willen stappen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 14 december 2017 om 19:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lizaboom97,

Wat jammer om te lezen dat jij niet in de bus kon stappen en jij geen uitleg hebt ontvangen waarom niet. Ik begrijp dat je daar van op kijkt. Ik stuur je klacht intern door naar de regio zodat deze situatie op basis van hoor en wederhoor besproken kan worden. Excuses voor het ervaren ongemak!

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^Manon
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door lizaboom97