Klacht: Bus komt niet opdagen

op 16 september 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter staat om 07.20 op het station terwijl de bus om 07.34 zou komen. Ze staan daar met meerdere personen en het is de eerste school week van het summa college. Nu is het al de tweede keer dat de bus gewoon niet komt opdagen. Ik heb toch geen busabonnement gekocht om elke keer mijn dochter ziek te melden van school. Dit gaat haar op deze manier haar stageplek kosten waarvoor ik u dan verantwoordelijk zal stellen.

Gewenste Oplossing:

Als de bus gewoon komt. Vertraging heb ik alle begrip voor maar niet gewoon een bus ertussenuit laten vallen.; Dit gaat ten koste van vele schoolkinderen die bezig zijn met hun toekomst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dovenseddy