Klacht: Bus doorgereden

Thomas66032 op 16 november 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We stonden met een groep van ongeveer 10 personen te wachten op de 300 van den bosch naar tilburg 15:48, bij de halte Leeghwaterlaan. De bus kwam op de normale tijd aan, verschillende mensen staken hun hand uit. Maar op jet moment dat we dachten dan de bus ging stoppen, gaf deze gas en reed weg. Via observatie hebben we ook kunnen concluderen dat de betreffende bus niet overvol zat. Door dit incident zijn velen van ons te laat bij hun halte, en in mijn geval ben ik te laat voor mijn overstap bus naar huis waar door ik op Waalwijk Vredesplein 45 minuten mag wachten op een nieuwe bus.

Gewenste Oplossing:

Dat er een rede is gegeven door de bus chauffeur waarom deze besloot door te rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 16 november 2017 om 20:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Thomas66032,

Oh nee! Wat jammer om te lezen dat de bus jullie voorbij is gereden en jij daardoor een overstap hebt gemist. Ik begrijp dat je daar van baalt. In het volgsysteem van de bus zie ik dat de rit is komen te vervallen maar de reden daarvan kan ik helaas niet ontdekken. Ik ga je klacht dan ook intern doorsturen zodat de situatie uitgezocht en besproken kan worden. Excuses voor het ervaren ongemak en de extra reistijd!

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door